To Newsletter της Kulzer
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι τα καθαρά δόντια αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση της γενικής στοματικής μας υγείας, πρέπει να βρούμε τρόπους για να την επιτύχουμε. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν γνωρίζουν τρόπους πρόληψης για αποφυγή μελλοντικών φθορών των δοντιών τους, αλλά και τη σημασία που έχει συνολικά η σωστή φροντίδα της στοματικής τους κοιλότητας. Πώς μπορείς να παρακινήσεις αλλά και να ενημερώσεις τους ασθενείς σου, ώστε να επιτύχουν όσο το δυνατόν καλύτερη στοματική υγεία;
 
6+1 τρόποι για να παρακινήσεις τους ασθενείς σου ☺
Μην ξεχνάς! Ως οδοντίατρος, βρίσκεσαι σε μια μοναδική θέση: να εμψυχώνεις και να βοηθάς τους ασθενείς σου για καλύτερη υγεία και τρόπο ζωής!
Διάβασε εδώ
 
GLUMA® Desensitizer από την Kulzer!
Η λύση κατά της υπερευαισθησίας έχει όνομα
Για περισσότερα από 20 χρόνια, μία σταγόνα του GLUMA® Desensitizer της Kulzer είναι αρκετή για τη μείωση και την πρόληψη της υπερευαισθησίας. Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχθεί σε πάνω από 50 εκατομμύρια αποκαταστάσεις παγκοσμίως!
Κάνε κλικ και ανακάλυψε περισσότερα...
Κάνε κλικ εδώ
      
 
Στοιχεία Εταιρείας

 
Γραφείο Προώθησης Kulzer για Ελλάδα και Κύπρο
Λ. Κύπρου 93, 1ος όροφος
164 51, Αργυρούπολη
Ελλάδα: info-gr@kulzer-dental.com

Διευθύνων σύμβουλος Kulzer GmbH
Marc Berendes, Takeo Okuyama
Πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου:
Hisayoshi Tanaka

Ευθύνη - Προστασία Απορρήτου - Πνευματικά Δικαιώματα: H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία, σε ότι αφορά την ταυτότητα της εταιρείας και τις παρεχόμενες πληροφορίες σε σχέση με τα προϊόντα της. Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους. Η εταιρεία δημιούργησε το παρόν με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της και έχει εναρμονίσει τη λειτουργία της με τη νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Το περιεχόμενο και η δομή, καθώς και τα κείμενα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο, οι εικόνες, τα γραφικά, τα αρχεία, κ.ο.κ. υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η παράθεση, μεταβολή, ή η χρήση με κάθε είδους τρόπο, ειδικότερα σε άλλα μέσα ενημέρωσης, απαγορεύεται ή προϋποθέτει την πρότερη έγκριση της Kulzer.

© 2024 Kulzer GmbH. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 
Απεγγραφείτε από το Newsletter                       Αποσύρετε τη συναίνεση για tracking